Resep Nasi liweut ala chef yanti, Lezat

Arroza bizia edo yanti sukaldaria

Yanti sukaldariaren Nasi Liweut errezetarako inspirazio bila, perfektu paregabea?, Yanti sukaldariaren porrotaren aurkako arroz liweut egiteko urrats errazak, benetan gure inguruko lagun asko zuetako baten bila ari dira. Jendea dagoeneko erabiltzen ari da Internet mugikorrean, adibidez, irudiei buruzko informazioa lortzeko. Post honetan, Yanti sukaldariaren estiloan Nasi Liveut errezeta zerbitzatzeko gida emango dut. Droga egitea ez da zaila edo erraza. Ondo egiten ez baduzu, emaitzak zaporerik gabekoak izango dira eta danborrak zaporerik gabekoak. Nasi Livet ala Chef Yanti goxoa den arren, gure dastamen-papilekin bat datorren zaporea eta usaina izan beharko luke.

Hainbat gauza daude Yanti sukaldariaren Nasi Live-ren zapore-kalitatean maila ezberdinean eragiten dutenak, osagai motatik hasi, osagai freskoen kopuruak eta prestatzeko eta zerbitzatzeko moduarekin amaituz. Ez duzu mittupteaz kezkatu behar. Nasi liveut a la chef yanti etxean goxoa da, trikimailuak ezagutzen dituzun bitartean, menga hau atsegin berezia izan daitekeelako. Gehiago irakurri Hona hemen Yanti sukaldariaren Live Riceren irudi bat zu inspiratzeko.

Eta orain saia gaitezen oraingoan, prestatu dezagun arroza gibelarekin a la chef yanti etxean. Aditz soil honek mesede egin dezake zure gorputzaren eta zure familiaren osasuna mantentzeko. Nasi Liveut mitte a la Chef Yanti egin dezakezu 12 osagai eta 11 heltze faserekin. Hona hemen menstruazioak egiteko magia.

Nasi Livu ala Chef Yanti prestatzeko erabiltzen ez diren osagaiak eta bonbak:

  1. Arroza (1 litro)
  2. Erramu hostoak (10 hosto)
  3. Seray (3 barra)
  4. Jengibrea (pieza 1)
  5. Kenkur (2 pz.)
  6. Txalota (8 Xiong)
  7. Chengek (dastatzeko)
  8. Chili tamaina (4 pieza)
  9. Masako (3 pakete)
  10. landare-olioa (150)
  11. Kendu bananatik
  12. Zhenkol

Nola prestatu Livet Rice Yanti sukaldari batek bezala

  1. Garbitu arroza garbi egon arte
  2. Moztu tipula eta pipermin gorria zati txikitan. Jasotzen badut, hautsi besterik ez da. Ondoren, jarri arroz ontzi batean.
  3. Assalamu aleikum, limoia
  4. Ondoren, gehitu jengibrea eta kankur purea.
  5. Hartu masako (3 pakete hartzen baditut, zure esku dago)
  6. Xencol, Slice Corps
  7. Gehitu landare-olio pixka bat.
  8. Gero neurtu. Gibela erdi egosi ondoren, nahasi ekedi chemida su motelean. Ondoren, itxi oso ondo
  9. Ez ahaztu ama. Liweutnya emaitzak nahi badituzu, ez erre azkar. Erabili aparteko zartagin bat hezetzeko.
  10. Hau da emaitza. Ustekabean banana hostoetan bildu nuen. Sudango denda batean jateko gogoa duzu. Jejejeje
  11. Baliagarria izan daiteke

nola daude Erraza al da? Hona hemen nola egiten dudan nasi livet edo shef yanti yang, etxean egin dezakezuna. Zorte on eta zorte on!

Link copied to clipboard.